ברול הבא אורח! ע"מ לאפשר את כל הפעולות, אנא התחבר או הירשם.

הודעה

Icon
Error

אפשרויות
עבור להודעה אחרונה עבור ללא נקרא אחרון
אלמוג  
#1 נשלח : יום שני 09 מרץ 2009 00:46:00(UTC)
אלמוג


דירוג: שביליסט מתחיל

קבוצות: חבר
הצטרף: 06/12/2008(UTC)
הודעות: 11

מי יכול להמליץ לי על אוכל שאפשר יהיה להנות ממנו בשטח...

אני כל הזמן שומע אורז אורז אורז יש משהו אחר?

מי שיכול לתת "מתכונים" בנוסף יבורך

מממן
זמי1  
#2 נשלח : יום שני 09 מרץ 2009 03:08:36(UTC)
זמי1


דירוג: שביליסט בכיר

Medals: שביליסט מומחה: מדליה זו הוענקה עבור תרומה לפורום בידע ובזמן וחלוקת הניסיון בשבילים בעולם עם גולשים אחרים

קבוצות: מנהל כללי
הצטרף: 14/11/2005(UTC)
הודעות: 5,609
ישראל

קיבל תודה: 101 פעמים ב 73 הודעות

מתכונים=גיוון= מוצרים=משקל. אני בעד חגיגות אוכל בהפסקות בעיר. בהליכה אני אוכלבבבוקר לחם עם גבינה צהובה, חמאת בוטינם, דבש, ירק, בהליכה פירות יבשים עם בוטנים שקדים, סנדויץ עם קבנוס, ירק ופרי, טחינה, נקניק יבש, בערב אורז מתובל, אטריות מתובל, קוסקוס, מג'דרה משקיות של אוסם או קנור מועשות בבוטנים, חריף, טחינה, ירק וכמובן חטיפים.

denit_g  
#3 נשלח : יום שני 09 מרץ 2009 04:27:12(UTC)
denit_g


דירוג: שביליסט מתחיל

קבוצות: חבר
הצטרף: 15/02/2009(UTC)
הודעות: 58

דבר ראשון, אחרי יום הליכה ארוך הכל טעים! וכדאי שהאוכל יהיה משביע...

מתכונים יש בשפע, מה שחשוב זה לתכנן כמה מכינים לכל ארוחה ולא לסחוב מעבר לזה. אפשר לארוז מחדש בשקיות אטומות של מנה יומית בהתאם לצורך.

אם יש איפה להצטייד בדרך זה נהיה הרבה יותר פשוט, כי אפשר להנות מירקות טריים, פירות, אולי קופסת שימורים קטנה אחת, לחם טרי...

לגבי מתכונים:

1 לבשל אורז עם פירות יבשים ושקדים או פקאנים מוסיפה הרבה טעם וגיוון, וגם ככה סוחבים פירות יבשים.

2. בישול עם קבנוס מוסיף המון טעם. מומלץ בעיקר עבור תערובת מוכנה של מג'דרה.

3. דייסת קוואקר עם דבש/סוכר/פירות יבשים. 

4. קוסקוס עם מרק אינסטנט (שניהם)

5. כוסמת

6. במידה ויש איפה להצטייד בדרך (לא לסחוב שימורים) אז לערבב אורז עם טונה, תירס/מלפפון חמוץ, קצת ירקות עם יש - יוצא אחלה סלט.

 

אם יש תבלין שאוהבים אז שווה להביא מעט (לא רק מלח פלפל) או לחילופין למי שלא רוצה להשקיע הרבה בבישול, קוביות של תיבוליות שונות ואז כל פעם לאורז יש טעם קצת אחר.

שלא לדבר שתבלינים מהדרך, בהתאם לאזור, זה מצויין גם לאוכל וגם לתה (בהנחה שמכירים) - קצת זעתר או נענע עושים הרבה הבדל.

שימי  
#4 נשלח : יום חמישי 12 מרץ 2009 03:27:51(UTC)
שימי


דירוג: שביליסט מתחיל

קבוצות: חבר
הצטרף: 22/10/2007(UTC)
הודעות: 408

תריץ חיפוש על מתכונים אוכל בפורום ולא תתאכזב..
משתמשים הצופים בדיון זה
Guest
עבור לפורום  
אינך יכול/ה לכתוב דיונים חדשים בפורום זה.
אינך יכול/ה להגיב לדיונים בפורום זה.
אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך בפורום זה.
אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך.
אינך יכול/ה ליצור סקרים בפורום זה.
אינך יכול/ה להצביע לסקרים בפורום זה.