דירוג: שביליסט מתחיל קבוצות: חבר
הצטרף: 21/02/2010(UTC) הודעות: 2
|
שלום לכולם,
קודם קצת רקע מה זה בילטונג:
בילטונג הוא בשר מיובש (לא מבושל ולא מעושן) מאוד טעים ונפוץ בדרום אפריקה.זה התחיל שם בשנות ה1800 כאשר חלוצים מארופה יבשו בשר בכדי לשמור עליו, והיום הוא מעדן לאומית.
בילטונג נחשב לבריא (מכוון שהוא לא מבושל ולכן מכיל המון B12)
יכול להחזיק כ7-9 ימים ללא קירור ולכן מאוד נוח ונפוץ לקחת לטיולים ארוכים (וזה גם ממש ממש טעים).
כל מי שמעוניין לדעת יותר מוזמן להיכנס לאתר שלנו:
www.tvbiltong.webs.com
שבוע טוב
אלון
|
|
|
|
דירוג: שביליסט בכיר Medals: קבוצות: מנהל כללי
הצטרף: 14/11/2005(UTC) הודעות: 5,609 קיבל תודה: 101 פעמים ב 73 הודעות
|
קשה לי להאמין שהשביליסט המצוי יקנה בילטונג במחיר של 300 ש"ח לק"ג.
|
|
|
|
דירוג: שביליסט מתחיל קבוצות: חבר
הצטרף: 21/02/2010(UTC) הודעות: 2
|
1. מזרע מוכרים 70 גרם ב25-30 ש"ח,ומי שטעם יודע מה הוא שווה.
2. ק"ג בילטונג= ל2.2 ק"ג בשר,ולא סתם בשר,בשר איכותי.
לכן המחיר "יקר".
3. בתמונה יש 2.5 ק"ג בילטונג שתבינו כמה זה ק"ג (ממש לא מעט).
4. למתארגנים בקבוצה על כמות אפשר לעשות מחיר.
5. אנחנו עושים רק לפי הזמנה אז קבלו את הבילטונג טרי (לא עבר מקפיא או מקרר) ולכן טעים בטירוף ומחזיק כמו שצריך,הוא נעשה ללא חומרים משמרים (מלח וחומץ משמר אותו).
6. אזהרה והמלצה -על תיקנו בילטונג זול! רוב הסיכויים היה במקפיא ולכן יש בו מים ומקלקל את הבשר מהר,בנוסף לא מבשר איכותי שקודם כל לא טעים ודבר שני המון קולסטרול (הבשר לא נקי מלא שומן) עדיף להכין לבד בבית!!! באתר שלנו יש מתכונים ושיטות הכנה לנוחיות שלכם,תשתמשו בהם!!
*מי שרוצה להכין לבד בבית ויש לו שאלות בכיף יעזור לו,שלחו אי-מייל או תתקשרו.
Alon8240236.5046990741
|
|
|
|
משתמשים הצופים בדיון זה |
Guest
|
עבור לפורום
אינך יכול/ה לכתוב דיונים חדשים בפורום זה.
אינך יכול/ה להגיב לדיונים בפורום זה.
אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך בפורום זה.
אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך.
אינך יכול/ה ליצור סקרים בפורום זה.
אינך יכול/ה להצביע לסקרים בפורום זה.