 דירוג: שביליסט בכיר Medals:  קבוצות: מנהל כללי
הצטרף: 14/11/2005(UTC) הודעות: 5,609  קיבל תודה: 101 פעמים ב 73 הודעות
|
כמה הערות- תכנון מראש נותן הרגשה טובה, מנסיוני תכנון מראש לא עובד, מהר מאד מבינים שיש עוד גurמים המשפיעים על קצב ההליכה, אם קצב של ק"מ ליום או ימים בין מי מנוחה, האנשים שתפגשו ותיצרו קשרים בדרך- נוצר קשר ברמה של גיבוש סיירת ואז כל ההחלטות על קצב מושפעות ממה שהם יחליטו לבד או במשותף, בעיות חס וחלילה של ציוד לא מתאים, כאבים פה ושם, שלפוחית רעננה מעכבת, כל הדברים הללו משפיעים על כמה ק"מ ליום, מתי תעצרו לנוח במשך היום ומה תעשו בזמן המנוחה, היו מעט מאד אנשים שבעת העצירה באמצע היום ואפילו לארוחת צהריים התחילו לבשל, רובנו אכל אוכל מוכן, אני כמו אחרים אחרים הבנתי שסנדויץ טוב שוה זהב, גם בהרגשה בבטן וגם ההרגשה של אכלתי סנדויץ, זה ממלא ומענג גם יחד, תמיד היה לי חצי ככר לחם פרוס דחוס שלא לתפוס נפח, גבינה צהובה, נקניק, קצת חמאת בוטנים, קצת דבש או ריבה וזה היה מעולה.
התכנון בסופו של דבר הוא מהיום להיום, קמים בבוקר ומחליטים עד היכן הולכים באותו יום בהתאם לנסיבות, אם תלכו עם עוד מישהו ההחלטה כבר משותפת, ולא מעט פעמים החלטתי שלא לעצור באותו מקום, לפניו או אחריו בהתאם להרגשה בסוף היום.
בבוקר תמיד כוס קפה עם סנדויף כנ"ל, בדרך GORP, חטיפי אנרגיה , BEEFJERKY בשר מיובש, לפני עלייה קשה חטיף כמו סניקרס לאנרגיה זמינה וזהו. בערב - מגיעים לחניית הלילה- קודם כל מים ממקור המים הסמוך לבישול וללילה וליום המחרת, אחר כך נועלים סנדלים קלות, שמים את הסיר עם המים לחימום, מקימים אוהל, שמים את הציוד באוהל, לובשים חם לקראת הערב, בינתים המים רתחו- בפפסי סטוב רתחו תוך 4-5 דקות לחצי נליטר, שמתי את מנת האוכל ' שקית ליפטון ובתוכה הוספתי בוטנים, חתhfת גבינה צהובה או נקניק, פתיתי פירה להסמיך את הכל, רוטב חריף וזהו, מבשלים עד שמוכן-6-8 דקות וזהו.
עלי סחבתי חצי ליטר אלכוהול שהספיק לי לארבעה ימים בשקט, פפסי סטוב, מכסה קטן לשים מתחת, מגן רוח מתבנית אפייה חד פעמית מאלומיניום, סיר, כוס מפלסטיק עמיד לחום, ומזלג/כף.את הסיר העמדתי על יתדות לאוהל שיחזיקו אותו מעל הפפסי או חתיכת רשת לולים נוקשה.
עניין הזמן על השביל- יש המון זמן אלא אם משכתם הליכה לתוך החושך והגעתם לחנית לילה ממש לקראת חושך, לא מומלץ כי זה לא תענוג בכלל, צריך שעה לפחות לפני חושך.
כל התענוג הוא להגיע, להתארגן בנינוחות, לדבר קצת עם האנשים כי אחרי האוכל לא יהיה איש לדבר עימו.
זמי140450.5057060185
|