 דירוג: שביליסט מתחיל קבוצות: חבר
הצטרף: 12/12/2012(UTC) הודעות: 286
|
היי. נניח שאני רוצה לעשות שימוש חוזר בקופסא או צנצנת פלסטיק בתור כלי אוכל. איך אני יכול לדעת אם סוג הפלסטיק מתאים? או שמשחרר טעם/רעלנים בחום, או בכלל מתעוות כמו בקבוק מים מינרלים?
זה קשור למספר שמוטבע בתוך המשולש בתחתית המוצר?
|
|
|
|
 דירוג: שביליסט בכיר Medals:  קבוצות: מנהל כללי
הצטרף: 14/11/2005(UTC) הודעות: 5,609  קיבל תודה: 101 פעמים ב 73 הודעות
|
אם אתה לא מחמם אותו אין בעיות.
יש משמעות למספר- חפש ברשת.
|
|
|
|
 דירוג: שביליסט מתחיל קבוצות: חבר
הצטרף: 12/12/2012(UTC) הודעות: 286
|
ואם אני שם בתוכו אוכל חם?
|
|
|
|
 דירוג: שביליסט בכיר Medals:  קבוצות: חבר
הצטרף: 26/11/2012(UTC) הודעות: 1,042   מיקום: Karmiel תודות: 81 פעמים קיבל תודה: 180 פעמים ב 109 הודעות
|
גם חייב שיהיה ללא ביספנול A. |
מטיילים הם עם מוזר. לוקחים כמה שיותר אוכל, הולכים רחוק שאפשר ואוכלים את הכל שם. |
|
|
|
 דירוג: שביליסט מתחיל קבוצות: חבר
הצטרף: 26/03/2007(UTC) הודעות: 445
|
קצת סדר:
כל אריזות המזון (המיועדות לאיחסון מזון) חייבות להיות מיוצרות מחומרים בטיחותיים.
בעיקרון יש תמיד את סמל המיחזור עם מספרים מ 1 עד 7.
הפלסטיק היחיד שאינו מומלץ (למרות שאין אף מחקר שמוכיח זאת חד משמעית) הוא PVC המסומן במספר 3, וניתן לזהות אותו ע"י ריח חריף של כלור כאשר הוא נשרף.
קופסאות מרובעות עם מכסה לחיצה (כמו אלו לאיחסון גלידה) הן בטוחות בכל מצב, אפילו אם מתחממות
|
|
|
|
משתמשים הצופים בדיון זה |
Guest
|
עבור לפורום
אינך יכול/ה לכתוב דיונים חדשים בפורום זה.
אינך יכול/ה להגיב לדיונים בפורום זה.
אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך בפורום זה.
אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך.
אינך יכול/ה ליצור סקרים בפורום זה.
אינך יכול/ה להצביע לסקרים בפורום זה.