 דירוג: שביליסט קבוצות: חבר
הצטרף: 13/02/2017(UTC) הודעות: 45
תודות: 139 פעמים קיבל תודה: 1 פעמים ב 1 הודעות
|
אהלן,
בהשראת השרשור של כמות הקלוריות ששורפים בטרק, תוכלו לשתף כאן את התפריט שלכם במהלך טרק ארוך?
|
 1 משתמש הודה ל itw01 עבור הודעה מועילה זו.
|
|
|
 דירוג: שביליסט בכיר Medals:  קבוצות: חבר
הצטרף: 09/02/2004(UTC) הודעות: 1,495   תודות: 349 פעמים קיבל תודה: 283 פעמים ב 192 הודעות
|
התפריט הדי סטנדרטי שלי: 2 שקיות Quaker Oatmeal לארוחת בוקר (עם מים קרים בתוך השקית) 2-3 חטיפי קליף למשך היום (הכי מוצלח והכי יקר. גם עובד - סניקרס, m&ms), קצת trail mix/gorp, ו Snyders Honey Musterd Onion Pretzel Bites. בייגל עם גבינת Philadelphia Cream Cheese (האלה בטעמים מכילות אקסטרה קלוריות) לארוחת צהריים ארוחת Knorr Pasta/Rice Side (מרתיח מים, שופך אותם לתוך השקית, מחכה 10 דקות) + אבקת פירה לעיבוי התוצאה + טורטיה או שתיים לארוחת ערב
ברור לי שזה לא מספיק אוכל ביחס לכמה שאני מוציא על שביל ארוך. לי זה מספיק בשביל להחזיק מעמד. לא איכפת לי להרגיש קצת רעב רוב הזמן, לרדת הרבה (מאוד) במשקל שלי במהלך הטיול הארוך, ולנסות לאכול כמה שאני מצליח בעיירות (ולצערי, אני דווקא לא מצליח מספיק). נערך ע"י משתמש יום חמישי 18 מאי 2017 15:33:40(UTC)
| סיבה: שכחתי את הנשנושים במשך היום
|
 2 תודות למשתמש Amtrak על הודעה מועילה זו.
|
|
|
 דירוג: שביליסט מתחיל קבוצות: חבר
הצטרף: 15/04/2016(UTC) הודעות: 10  תודות: 9 פעמים קיבל תודה: 11 פעמים ב 4 הודעות
|
בייגל עם גבינת שמנת לא מתקלקל לך?
לי בדרך כלל עובד: (תלוי גם בזמינות של מצרכים + מים) נשנושים: אגוזים מסוכרים (מדהים, גם אגוז, גם מתוק. מי היה מאמין), שוקולד מריר, סוכריות גומי, חטיפים אקראיים (סניקרס, גרנולה, מה שיש).
אוכל לא מבושל: לחם + חמאת בוטנים או נוטלה (או גם וגם כמובן). נקניק / גבינה קשה אם יש. לפעמים אני מתפרע ולוקח פירות (תפוחים עובדים לי הכי טוב).
ארוחות חמות: 1. קוסקוס + שמן זית + אגוזים + טחינה (אם יש). המנה המועדפת עלי כי זה רק הרתחה ויש בזה מהכל. אפשר אפילו להכין קר... 2. פסטה עם רוטב משפורפרת (נניח תרכיז עגבניות) + שמן זית, אפשר להוסיף גם גבינה ונקניק. 3. איטריות ראמן.
אהבתי את השרשור, אני גם צריך לגוון קצת :)
איתמר
|
 1 משתמש הודה ל פיתמר עבור הודעה מועילה זו.
|
|
|
 דירוג: שביליסט מנוסה קבוצות: חבר
הצטרף: 14/11/2014(UTC) הודעות: 88  תודות: 3 פעמים קיבל תודה: 25 פעמים ב 15 הודעות
|
נשלח במקור על ידי: פיתמר  בייגל עם גבינת שמנת לא מתקלקל לך?
איתמר ככל שבמוצרים יש יותר שומן הם נשמרים טוב יותר, ובאופן אישי וספציפי אכלתי גבינת פילדלפיה לפני יומיים כשהיא הייתה 4 ימים ללא קירור. מעולה. האמת שאני בדיוק על הpct ואני לא יודע בדיוק משקלים וכמויות שאני אוכל. אכתוב הודעה נוספת עוד כמה ימים עם פרטים מדוייקים, שניהיה מקצועיים :) אבל באופן כללי אני מעוד מנסה ללכת לייט, ואם יש משהו שאין לי בעיה לסחוב זה אוכל. לא אוהב להיות רעב, לא נהנה מזה. אם מחסירים גם ממרכיבים חיוניים זה עלול להוביל לפציעות, או סתם מחסור באנרגיה ותשישות שתוציא לך עת החשק ללכת. באופן כללי אני אוהב את החלק של האוכל נרטה לי יותר מאשר את ההליכה ;)
|
 1 משתמש הודה ל שחר עבור הודעה מועילה זו.
|
|
|
 דירוג: שביליסט בכיר Medals:  קבוצות: חבר
הצטרף: 09/02/2004(UTC) הודעות: 1,495   תודות: 349 פעמים קיבל תודה: 283 פעמים ב 192 הודעות
|
כן, גבינת השמנת נשמרת בסדר גמור ל 3-4 ימים.
|
|
|
|
 דירוג: שביליסט קבוצות: חבר
הצטרף: 13/02/2017(UTC) הודעות: 45
תודות: 139 פעמים קיבל תודה: 1 פעמים ב 1 הודעות
|
בהקשר של גבינות,
כמה זמן גבינות קשות למיניהן יכולות להחזיק ללא קירור?
הכוונה לא לבלוק שלם כמובן, אולם למן משולשים כאלה שניתן לקנות בסופר והם עטופים בניילון נצמד.
כמו כן, מרגע שפותחים את המשולש, אני מניח שהגבינה מועדת להתקלקל מהר יותר.. כמה זמן היא תחזיק כשהיא פתוחה?
תודה רבה.
|
|
|
|
 דירוג: שביליסט בכיר Medals:  קבוצות: חבר
הצטרף: 09/02/2004(UTC) הודעות: 1,495   תודות: 349 פעמים קיבל תודה: 283 פעמים ב 192 הודעות
|
קצת קשה לי לאמר לך לכמה זמן היא תחזיק, מבחינת האיכות של הגבינה, כי הרבה לפני שהגבינות שהיו לי התקלקלו, הן חוסלו על ידי. גבינה קשה יכולה בקלות להחזיק כמה ימים, אם כי יש מצב שלקראת סופה יהיה לה קצת טעם שונה. לא הייתי בוחר בגבינה בתור אופציה ראשונה לטיול בנגב של יותר מיומיים, אבל במזג אוויר סביר (וגם כשקצת חם), הן בסדר גמור.
|
 1 משתמש הודה ל Amtrak עבור הודעה מועילה זו.
|
|
|
 דירוג: שביליסט בכיר Medals:  קבוצות: חבר
הצטרף: 28/10/2013(UTC) הודעות: 269
תודות: 1 פעמים קיבל תודה: 101 פעמים ב 64 הודעות
|
לא מעולם לא היתה בעיה בחום עם גבינות קשות ובשלות למיניהן (קממבר, פרמז'ן לסוגיו), העניין היחיד הוא שהן לפעמים נמסות, אבל אין בעיה לאכול אותן. לפחות לא עד חמישה-שישה ימים, יותר מזה לא בדקתי) ככלל ככל שהן יותר שמנות ומסריחות כך הן פחות מתקלקלות.
|
 2 תודות למשתמש Jonathan2 על הודעה מועילה זו.
|
|
|
 דירוג: שביליסט מנוסה קבוצות: חבר
הצטרף: 14/11/2014(UTC) הודעות: 88  תודות: 3 פעמים קיבל תודה: 25 פעמים ב 15 הודעות
|
כן זה מאוד משתנה במזג אוויר. ככל שיש יותר שומן כך הן נשמרות טוב יותר. גבינת פילדלפיה שאכלתי אחרי 4 ימים הייתה במצב מעולה, שבוע אחר כך קניתי שוב את אותה גבינה, הפעם הלכתי במדבר בטמפרטורה של בערך 40 מעלות, ואחרי יומיים זרקתי את מה שנשאר כי הטים היה מוזר והיא התחילה להסריח.. אז זה קצת גמיש. לא הייתי ממליץ למזג אוויר ממש חם, אבל לרוב המקרים היא תחזיק כנראה יותר מכמה שתלך עד הריסופליי הבא.
|
 2 תודות למשתמש שחר על הודעה מועילה זו.
|
|
|
משתמשים הצופים בדיון זה |
Guest
|
עבור לפורום
אינך יכול/ה לכתוב דיונים חדשים בפורום זה.
אינך יכול/ה להגיב לדיונים בפורום זה.
אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך בפורום זה.
אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך.
אינך יכול/ה ליצור סקרים בפורום זה.
אינך יכול/ה להצביע לסקרים בפורום זה.