 דירוג: שביליסט מתחיל קבוצות: חבר
הצטרף: 22/01/2019(UTC) הודעות: 5  תודות: 1 פעמים
|
שלום רב.
קודם חייב להגיד - שאפו גדול , ממש לא מובן מאליו למצוא את המידע הזה נגיש ובשפת אם. אז המון המון תודה.
אנחנו ארבעה חברים הזמנו טיסה לספטמבר 19. נוחתים בונציה ומתכננים לעשות את הטרייל ALTA VIA 1
מספר שאלות שנשמח לקבל מידע לתכנון
1. האם עדיף לחפש לינה ביום הראשון בוילבאסה או בדוביאקו (קרבה להתחלה באגם ברייס יום למחרת אך גם רוצים שביום הראשון נוכל לשבת לאכול טוב ורצוי גם לשתות באיזה בר נחמד).
2. אם אנחנו מחשיבים עצמנו כבעלי כושר טוב (כולנו רצים 3-4 פעמים בשבוע סה"כ כ-50 - 40 ק"מ שבועי) צועדים טוב וכו' ולרשותנו 8 ימים נטו לשביל (כלומר ביום מספר 1 אנחנו נכנסים לשביל באגם ברייס, וביום מספר 8 אנחנו צריכים לצאת מהשביל ולהגיע לונציה שם נעשה לילה אחרון) על כמה קטעים היית ממליץ? ובאיזו חלוקה...
3. כיצד אפשר לדעת האם ניתן להיכנס לקטעי ויה פראטה מסויימים ללא ציוד מיוחד... ?
4. האם לקטעי ויה פראטה מספיק ציוד בסיסי? האם ניתן לקנות בעיירה לפני במחירים סבירים? או אולי להשכיר?
ושב המון חיזוק חיובי על האתר המדהים והמידע שקיים כאן בשפע.
תודה
יגאל
|
|
|
|
 דירוג: שביליסט מנוסה קבוצות: חבר
הצטרף: 17/07/2016(UTC) הודעות: 226  תודות: 121 פעמים קיבל תודה: 69 פעמים ב 47 הודעות
|
היי, לגבי תאריך ההתחלה שלכם, יש בקתות בדרום המסלול שבד"כ נסגרות ב-21 לספטמבר, כך שתוכלו לעשות את המסלול רק עד פאסו דוראן. מבחינת קרבה לאגם, זה זניח. לינה בדוביאקו תוסיף לכם 5-10 דקות נוספות לנסיעה לאגם. בדוביאקו יש יותר מסעדות וקצת יותר חי שם. לגבי חלוקת הימים, יש קובץ עם אופציות לחלוקת מסלול בפוסט הראשי של השרשור הגדול על ה-AV1. אם אתם בכושר טוב, אז תוכלו לסיים בפאסו דוראן ב-6 ימי הליכה.
עם ויה פראטה אין לי ניסיון אז חכה לתגובות נוספות. נערך ע"י מנהל יום רביעי 23 ינואר 2019 02:48:07(UTC)
| סיבה: לא צויינה
|
|
|
|
 דירוג: שביליסט מתחיל קבוצות: חבר
הצטרף: 22/01/2019(UTC) הודעות: 5  תודות: 1 פעמים
|
תודה אנחנו בתחילת ספטמבר אז אין לנו בעיה עם התאריכים. 4-13 בספטמבר. 5 נכנסים באגם ברייס ב12 רוצים להגיע לונציה ללילה.
ושוב תודה
|
|
|
|
 דירוג: שביליסט מנוסה קבוצות: חבר
הצטרף: 17/07/2016(UTC) הודעות: 226  תודות: 121 פעמים קיבל תודה: 69 פעמים ב 47 הודעות
|
קראתי את זה כ-19 בספטמבר, סורי :)
|
|
|
|
 דירוג: שביליסט בכיר Medals:  קבוצות: מנהל כללי
הצטרף: 27/02/2003(UTC) הודעות: 4,021   מיקום: ירקונה תודות: 926 פעמים קיבל תודה: 839 פעמים ב 634 הודעות
|
נשלח במקור על ידי: igal.daiboch  אנחנו ארבעה חברים הזמנו טיסה לספטמבר 19. נוחתים בונציה ומתכננים לעשות את הטרייל ALTA VIA 1
1. האם עדיף לחפש לינה ביום הראשון בוילבאסה או בדוביאקו? לטעמי עדיף לישון במלון באגם. לאכול ולשתות בירה אפשר גם שם. חשוב להתחיל מוקדם את המסלול.
2. אם אנחנו מחשיבים עצמנו כבעלי כושר טוב (כולנו רצים 3-4 פעמים בשבוע סה"כ כ-50 - 40 ק"מ שבועי) צועדים טוב וכו' ולרשותנו 8 ימים נטו לשביל (כלומר ביום מספר 1 אנחנו נכנסים לשביל באגם ברייס, וביום מספר 8 אנחנו צריכים לצאת מהשביל ולהגיע לונציה שם נעשה לילה אחרון) על כמה קטעים היית ממליץ? ובאיזו חלוקה... חלוקת הלינות שתתאים לכם למסלול של 8 ימים היא: 1. פדרו 2. סקוטוני 3. אבראו 4. סטאולנצה 5. ואזולר 6. פאסו דוראן 7. פיאן דה פונטנה.
3. כיצד אפשר לדעת האם ניתן להיכנס לקטעי ויה פראטה מסויימים ללא ציוד מיוחד... ? לקטעי ויה פראטה יש שמות ואפשר לבדוק את דרגת הקושי. בדרגות 1-2 לא חייבים ציוד אבטחה, בתנאי שתנאי מז"א טובים. בקרבת המסלול יש פראטות בכל הרמות. פראטות אבראו ונובלאו לא דורשות ציוד אבטחה.
4. האם לקטעי ויה פראטה מספיק ציוד בסיסי? האם ניתן לקנות בעיירה לפני במחירים סבירים? או אולי להשכיר? המינימום הנדרש זה רתמה מאובטחת. אפשר לקנות או להשכיר ערכת פראטה בחנויות ספורט בקורטינה. המחיר לקניה הוא סביב 100 יורו.
|
|
|
|
 דירוג: שביליסט מתחיל קבוצות: חבר
הצטרף: 22/01/2019(UTC) הודעות: 5  תודות: 1 פעמים
|
|
|
|
|
משתמשים הצופים בדיון זה |
Guest
|
עבור לפורום
אינך יכול/ה לכתוב דיונים חדשים בפורום זה.
אינך יכול/ה להגיב לדיונים בפורום זה.
אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך בפורום זה.
אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך.
אינך יכול/ה ליצור סקרים בפורום זה.
אינך יכול/ה להצביע לסקרים בפורום זה.