 דירוג: שביליסט מתחיל קבוצות: חבר
הצטרף: 26/05/2019(UTC) הודעות: 1  תודות: 3 פעמים
|
היי אמנון,
הבן שלי (בן 13, בכושר מעולה ומנוסה מאד בהליכות ארוכות) ואני נוחתים ב-7 ביולי בונציה ומתכננים 6 ימים ב AV1.
התכנית:
לילה1- לינה בדוביאצו
לילה2- לינה ב PEDERU
לילה 3- LAGAZUOI
לילה 4-SCOIATTOLI
לילה 5- STAULANZA
לילה 6- TISSI משם יציאה מהטרק. ראיתי באיזשהו סיפור דרך שיש דרך מדהימה, ירידה ל- MASARE, הבנתי שלא פשוטה. אז השאלה, האם מומלצת? מסוכנת? ואם לא כדאי, מה הדרך המומלצת ליציאה וכמה זמן ייקח? (נניח דרך VAZOLLERׂ)
שנינו בכושר. מה דעתך על התכנון? האם יש איזושהי בעייתיות שאני מפספס לדעתך?
מסוף הטרק (MASARE או מקום אחר) אנחנו צריכים להגיע בתחבורה ציבורית ל IGNE, הקרובה ל LONGARONE. איך נוסעים, וכמה זמן צפוי?
שאלה נוספת- אנחנו נוחתים ביום ראשון 7.7 בונציה בשעה 8.50. מה הדרך הטובה ביותר להגיע לדוביאצו בתחבורה ציבורית.
Thx
אהרון
|
|
|
|
 דירוג: שביליסט בכיר Medals:  קבוצות: מנהל כללי
הצטרף: 27/02/2003(UTC) הודעות: 4,021   מיקום: ירקונה תודות: 926 פעמים קיבל תודה: 839 פעמים ב 634 הודעות
|
|
|
|
|
 דירוג: שביליסט קבוצות: חבר
הצטרף: 24/06/2017(UTC) הודעות: 30
תודות: 19 פעמים קיבל תודה: 14 פעמים ב 9 הודעות
|
נשלח במקור על ידי: aron.gordon 
שאלה נוספת- אנחנו נוחתים ביום ראשון 7.7 בונציה בשעה 8.50. מה הדרך הטובה ביותר להגיע לדוביאצו בתחבורה ציבורית.
יש פירוט בהודעה הראשית. בגדול יש שתי אפשרויות - רכבת דרך ורונה או אוטובוס דרך קורטינה.
אני בחרתי באפשרות השנייה. אוטובוס משדה התעופה לקורטינה (יוצא ב 10:30 מגיע 12:30) משם אוטובוס לדוביאצו (יוצא ב 13:05 או 15:05 לוקח כ 45 דק נסיעה)
|
 1 משתמש הודה ל yarons73 עבור הודעה מועילה זו.
|
|
|
 דירוג: שביליסט קבוצות: חבר
הצטרף: 08/11/2016(UTC) הודעות: 26  תודות: 11 פעמים קיבל תודה: 11 פעמים ב 8 הודעות
|
נשלח במקור על ידי: aron.gordon  ראיתי באיזשהו סיפור דרך שיש דרך מדהימה, ירידה ל- MASARE, הבנתי שלא פשוטה. אז השאלה, האם מומלצת? מסוכנת? ואם לא כדאי, מה הדרך המומלצת ליציאה וכמה זמן ייקח? (נניח דרך VAZOLLERׂ) הלכתי את הירידה הזו לפני שנתיים. לא מסוכנת. יש קטע קצר מאוד בהתחלה שיש בו חבל לאחיזה אבל זה לא יותר מסוכן מכל מסלול עם דרגיות. מדובר בירידה ארוכה של בערך 4 שעות, כאשר רוב ההליכה ביער צפוף ולכן זה חלק משעמם יחסית מבחינת המסלול. קרוב מאוד ל MASARE יש מפל נחמד. נערך ע"י מנהל יום רביעי 12 יוני 2019 12:49:10(UTC)
| סיבה: לא צויינה
|
 1 משתמש הודה ל Khen עבור הודעה מועילה זו.
|
|
|
 דירוג: שביליסט בכיר Medals:  קבוצות: מנהל כללי
הצטרף: 27/02/2003(UTC) הודעות: 4,021   מיקום: ירקונה תודות: 926 פעמים קיבל תודה: 839 פעמים ב 634 הודעות
|
נשלח במקור על ידי: aron.gordon  לילה 6- TISSI משם יציאה מהטרק. ראיתי באיזשהו סיפור דרך שיש דרך מדהימה, ירידה ל- MASARE, הבנתי שלא פשוטה. אז השאלה, האם מומלצת? מסוכנת? ואם לא כדאי, מה הדרך המומלצת ליציאה וכמה זמן ייקח? (נניח דרך VAZOLLERׂ) ענו על חלק מהשאלות אז אתמקד באופציית היציאה מהשביל אחרי רפיוג טיסי. ראשית התוכנית שלכם טובה מאוד ורק צריך כושר גופני שהולם את החלוקה למטיבי לכת. מטיסי אפשר לרדת ל Masare אבל אתה לא מרוויח בזה כלום. הירידה תלולה ואם התוואי בוצי אחרי, או תוך כדי, גשם, היא גם מסוכנת בכמה נקודות. לכם עדיף פי כמה להמשיך בהליכה נוחה להפסקה קצרה ברפיוג Vazoller ומשם להמשיך על דרך הכורכר לרפיוג Capanna Trieste. משם אתם אתם הולכים לצד הכביש כשעה עד לתחנת האוטובוס לאגורדו בעיירה listolade. התחנה נמצאת צמוד למסעדת Monte Civetta. אפשר כמובן גם להזמין מונית לרפיוג קפאנה טריאסטה במקום ללכת ברגל לצד הכביש, או לתפוס טרמפ, אבל ההליכה הרגלית מאוד נוחה וכולה במגמת ירידה. באופן הנ"ל יש לכם כחצי יום הליכה בלי ירידות קורעות ברכיים ובסוף אוטובוס שמוביל אתכם לבלונו (דרך אגורדו) ומשם יש רכבת או אוטובוס ל Longarone. אני מניח שלעיירה Igne אתם תגיעו באוטובוס מ Longarone או במונית.
אתה יכול לראות את התוואי הרלוונטי במפת המסלול.
|
 1 משתמש הודה ל אמנון לנגי עבור הודעה מועילה זו.
|
|
|
משתמשים הצופים בדיון זה |
Guest
|
עבור לפורום
אינך יכול/ה לכתוב דיונים חדשים בפורום זה.
אינך יכול/ה להגיב לדיונים בפורום זה.
אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך בפורום זה.
אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך.
אינך יכול/ה ליצור סקרים בפורום זה.
אינך יכול/ה להצביע לסקרים בפורום זה.